Vecka 22

Hej!

Årets fotbollsfest blev en kall upplevelse med blandade känslor. Glädjen av att vinna en match var fantastisk. Eleverna och lärarna var jättestolta över laginsatsen. Och till spelet hör besvikelse för de matcher som inte vanns och de målchanser som missades.

Vi har under veckan arbetat färdigt med faktatexterna om olika länder och eleverna har gjort fina planscher med sina arbeten.  Eleverna har också berättat om sitt arbete och det de lärt sig för varandra.

Vi har också övat oss i läsförståelse. Vi läser en berättelse som heter Den magiska kappan och övar oss att förutspå vad som ska hända, sammanfattar det vi läst, ställer frågor på texten och reder ut nya ord och uttryck. Eleverna hade kapitel 1 i läsläxa den här veckan och det var årets sista läxa.

Nästa vecka börjar skolan på onsdag. Vi badar onsdag men inte fredag. På fredag övar vi i kyrkan inför skolavslutningen därför blir det inget bad.

Skolavslutningen är fredagen den 16/6 och den startar på skolgården kl 8.10. Därefter går vi tillsammans till kyrkan där programmet börjar kl 9. Efter att vi är klara i kyrkan börjar SOMMARLOVET! De elever som ska till fritids efter kyrkan följer med lärarna tillbaka till skolan.

Önskar er alla en skön helg! /Charlotte och Jani

Nästa vecka:

Måndag: Lov

Tisdag: Lov

Onsdag: Bad, träning i kyrkan

Fredag: Träning i kyrkan

Copyright © 2015-2019 Gränsbloggen All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.